Concerten

'Lentekriebels' op de Heuvelrug

staffa and fingals cave carouselOp 21 en 22 mei 2022 hoopt het KOD zich op verschillende plekken in de Utrechtse Heuvelrug te presenteren, met een temperamentvol programma. Op de lessenaar staan: de 2e symfonie van Camille Saint-Saëns, de suite ‘Masques et Bergamasques’ van Gabriel Fauré, en de ouverture ‘Hebriden’ van Felix Mendelssohn.

Op zaterdag 21 mei zullen we spelen op openbare locaties: 11:30 in De Proloog, Allemanswaard in Amerongen, en om 15:00 in Woonzorgcentrum De Schermerij in Leersum. Op deze dag spelen we niet ons hele programma en is de toegang vrij (vrijwillige bijdragen welkom!). 

Op zondag 22 mei spelen we om 15:30 's-middags het volledige programma in de Grote Kerk in Driebergen. Kaarten zijn te bestellen à 17,50 (tot 18 jaar gratis) op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Omdat onze vaste dirigent Albert van Eeghen een half jaar sabbatical heeft opgenomen werkt het orkest voor dit project met interim-dirigent Samuel Tamarit Otero. 

Houd onze website in de gaten voor meer nieuws!