Concerten

KOD 35 jaar!

In 2023 bestaat het KOD 35 jaar.

Het eerste concert van dit lustrumjaar was op 14 mei: Viva Espana! Een spetterende uitvoering van de Carmen Suites van Bizet en virtuoze vioolmuziek van Sarasate, met Tosca Opdam als soliste. Zie hieronder.

Op zondag 10 september speelde het KOD in het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug, in de mooie Andrieskerk in Amerongen. Hier klonk een reprise van Bizet's Carmen Suites, en speelden wij ook samen met Jeugdorkest OpStreek.

Op donderdagavond 14 september is er een openbare repetitie, 19:45-21:00 in Muziek gebouw Aurora, de Woerd 3a in Driebergen. Voor alle instrumentalisten die ons orkest een keer willen ervaren. Misschien smaakt het naar meer! Opgeven vóór 7 september bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op dinsdagavond 26 september is er op de kennismakingsavond voor nieuwe bewoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, in het gemeentehuis in Doorn, informatie over het orkest in te winnen.

Op zondagmiddag 10 december spelen wij ons jubileumconcert, samen met het  Driebergs gemengd koor Scherzando. Zie hieronder.