Concerten

Voorjaarsconcert 2024 op 25 mei met Bas Verheijden

FlyerKOD 1 versie3Na ons prachtige lustrumjaar (35!) gaan we vol energie verder naar ons volgende project. Het wordt een gevarieerd repertoire:

  • De suite 'Poetischer Spaziergang' van de Nederlandse componist Jan Brandts Buys (1868-1933);
  • De 'Kleine Dreigroschen Musik', van Kurt Weill, gebaseerd op de gelijknamige opera, in een arrangement voor symfonie-orkest van J. Rozemond.
  • Het vierde pianoconcert van Ludwig Beethoven. De Driebergse pianist Bas Verheijden zal voor de vijfde keer met ons orkest als solist optreden, een vertrouwde, spetterende combinatie!

Het concert staat op de agenda voor zaterdagmiddag 25 mei om 15:30 in de Grote Kerk in Driebergen, waar Bas zijn eigen vleugel heeft staan. Het plan is een try-out te spelen in Huize het Oosten in Bilthoven, voor bewoners, op 20 april om 15:00.

Kaarten voor het concert zijn te bestellen bij de penningmeester, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bij boekhandel Baas, Traay 4c, Driebergen. De toegang is €20,- (tot 18 jaar gratis). Op de try-out is een vrijwillige bijdrage welkom.

 

 

 

 

 

 In Podium Witteman meer informatie over Jan Brandts Buys, heel wat beroemder in Wenen dan in Nederland....