Concerten

Het Najaarsconcert zal plaatsvinden op 15 november 2020 om 15.30u in de Grote Kerk te Driebergen. Het programma zal later worden bekend gemaakt. De invulling van dit concert is uiteraard afhankelijk van de verruiming van de Corona-beperkingen. De orkestleden staan te trappelen om weer te gaan spelen. We verwachten dat pas na 1 juli as. een besluit kan worden genomen over de herstart van repetities.  

Onder deze link kun je luisteren naar een opname van een deel van ons concert van 17 november 2019:het Scherzo uit de vierde symfonie van Niels Gade. 

In gevolg op de corona-maatregelen hebben wij helaas het concert 'Boheems Boeket' moeten afzeggen. Wij hopen dit programma op een later moment alsnog te kunnen uitvoeren.

Boheems BoeketAl een poosje wilden wij weer eens een duik nemen in de rijke voorraad Tsjechische muziek. Het is geworden: De symfonie in D van de 19e-eeuwse componist en meesterpianist Jan Vaclav Hugo Vorisek, en het vioolconcert van Antonin Dvorak. Wij zijn heel blij dat de jonge en eigenzinnige violiste Merel Vercammen dit concert met ons wil spelen. Merel soleerde ook al in 2018 met ons orkest in de Fantasie voor viool en orkest van Mathilde Wantenaar. De titel van dit programma: 'Een Boheems Boeket'. Van harte uitgenodigd!

 

N.B. Dit concert is vanwege de landelijke corona-maatregelen helaas gecanceld.

0001 copyNa het ijzeren repertoire van Beethoven gaan we dit najaar weer het avontuur aan met een Scandinavisch programma 'Noordse Sagen'. We spelen de vierde symfonie van Niels Gade (1817-1890) en zijn prijswinnende ouverture 'Efterklange af Ossian' (Echo's van Ossian); en van Johan Svendsen (1840-1911) de eerste Noorse Rhapsodie. Het concert is zondagmiddag 17 november in de Grote Kerk in Driebergen.

De pdfflyer is hier te downloaden.