Meespelen

Het orkest wil op verschillende fronten het aantal vaste leden graag uitbreiden, en is daarnaast soms voor specifieke projecten op zoek naar gastspelers. Op dit moment zijn wij op zoek naar contrabassen, altviolen  en een slagwerker.

Heb je belangstelling, kom dan vooral eens kijken of meespelen op een repetitieavond. Proef de sfeer en het enthousiasme van onze dirigent; grote kans dat het naar meer smaakt!

Op zondagmiddag 17 november 2019 spelen we een Scandinavisch programma: 'Noordse sagen'. Op het programma staan de vierde symfonie van de Deen Niels Gade, en zijn prijswinnende ouverture 'Efterklange af Ossian' (echo's van Ossian); en van Johan Svendsen de 1e Noorse Rhapsodie. Een mooi en avontuurlijk programma om mee aan te schuiven. De repetities beginnen op 29 augustus.

De contributie bedraagt € 220,- per jaar.

Belangstelling? Neem even contact op met onze orkestchef Mirjam van Scheepen, per telefoon (0343-512469), via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of gebruik het reactieformulier.

Wij repeteren op donderdagavond van 19:45 tot 22:15 uur, in het Muziekgebouw ' Aurora' in Driebergen.

Adres: De Woerd 3A
3972 KD Driebergen

Per programma hebben we doorgaans twee repetitiedagen, die op een zaterdag of zondag of in het Muziekgebouw ' Aurora' te Driebergen of in 'De Boskapel' te Zeist plaatsvinden.

Kledingvoorschrift: zwart (met wit), met een rood accent.