Meespelen

Het orkest wil op verschillende fronten het aantal vaste leden graag uitbreiden, en is daarnaast soms voor specifieke projecten op zoek naar gastspelers. Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar contrabassen, violen en altviolen.

Heb je belangstelling, kom dan vooral eens kijken of meespelen op een repetitieavond. Proef de sfeer van ons orkest en het enthousiasme van onze dirigent; grote kans dat het naar meer smaakt!

Na een lange periode van stilte hebben wij in augustus 2021 de draad weer opgepakt en zijn wij stevig aan het repeteren voor twee concerten in november 2012. Zie onder 'Concerten'. 

De contributie bedraagt € 220,- per jaar.

Belangstelling? Neem even contact op met onze orkestchef Tjalling van Asbeck, per telefoon of WhatsApp (06 5350 2224), via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of gebruik het reactieformulier.

Wij repeteren op donderdagavond van 19:45 tot 22:15 uur, in het Muziekgebouw ' Aurora' in Driebergen.

Adres: De Woerd 3A
3972 KD Driebergen

Per programma hebben we doorgaans twee repetitiedagen, die op een zaterdag of zondag of in het Muziekgebouw ' Aurora' te Driebergen of in 'De Boskapel' te Zeist plaatsvinden.

Kledingvoorschrift: zwart (met wit), met een rood accent.